Λίγα λόγια για την εταιρεία μας

Η ΤΕΚΑ Α.Ε. είναι ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία με έδρα την Αθήνα. Ασχολείται με την κατασκευή Δημόσιων και Ιδιωτικών Έργων πάσης φύσεως και σύμφωνα με τον Ν.2940/01 διαθέτει εργοληπτικό πτυχίο της 5ης τάξης, σε όλες τις κατηγορίες των έργων

Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είναι ο κ. Γεώργιος Ε. Δεμενόπουλος, Πολ. Μηχανικός και Αντιπρόεδρος είναι ο κ. Ευάγγελος Γ. Δεμενόπουλος, Πολ. Μηχανικός.

Συνεργάζεται με τις ακόλουθες Τράπεζες: ALPHA BANK, EFG Eurobank Ergasias, Τράπεζα ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

τεχνικη εταιρειαΗ έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην οδό Φιλιππίδη 7 και Περρίκου 37 στη Ν. Φιλοθέη. Στην ιδιοκτησία της εταιρείας ανήκουν επίσης οικοπεδικές εκτάσεις στο Ναύπλιο, στη Νάξο, στα Λουτρά Υπάτης και στο Βαθύ Αυλίδος. Στο Βαθύ Αυλίδος υπάρχει το μηχανουργείο και το συνεργείο για τα μηχανήματα έργων της εταιρείας  και βέβαια η εταιρεία διαθέτει τη στιγμή αυτή διαμερίσματα προς πώληση.

Η ΤΕΚΑ Α.Ε. με αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία στο χώρο των κατασκευών, με υγιή χρηματοοικονομική βάση, με εξαίρετο ανθρώπινο δυναμικό και με άρτια οργανωτική δομή διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο των τεχνικών εταιρειών στην Ελλάδα. Το ευέλικτο και δυναμικό της management, που εκφράζεται από τα αποτελέσματα της εταιρείας, την αναδεικνύει ως μια από τις δυναμικότερες εταιρείες του κλάδου της.

Η εταιρεία κατά τα έτη 2010 και 2011 αξιολογήθηκε και κατετάγη από την ICAP στις “STRONGEST COMPANIES IN GREECE” και έχει λάβει σχετικό πιστοποιητικό για τον υψηλό βαθμό της πιστοληπτικής της ικανότητος.

 icap bottom

                                                                                                                                      EUROCERT Logo CERTIFIED CMYK MANY STANDARDS

 

Επικοινωνία

ΤΕΚΑ Α.Ε. Τεχνική Εταιρεία
Φιλιππίδη 7 & Περρίκου 37
Ν. Φιλοθέη, 115 24, Αθήνα
Tηλ. 210 6911718
Fax. 210 6911707
Email: teka-ae@otenet.gr